Telefon

Herbalife Shake Sipariş
Telefon: +90 555 9 612 712

3 Ağustos 2015 Pazartesi

Herbalife Shake Nasıl Kullanılır

Herbalife Shake olarak kısaca dilimize yapışan ve asıl adı Herbalife Formül 1 Öğün Yerine Geçen Besleyici Shake Karışımı, Kilo kontrolü için kalorisi kısıtlanmış gıdadır ve kilo kontrol amacıyla kullanılabilen bir öğün yerini alır.

Türkiye'de Vanilya, Çikolata ve Fındık aromalı çeşitleri satışta bulunuyor. Yurt dışında farklı aromalara sahip shake çeşitlerine rastlayabilirsiniz. Herbalife Formül 1 Shake ürünlerinin kullanımı damak tadınız ve ürünü kullanmaktaki amacınıza göre farklılık gösterebilir. Aşağı kilo kontrolü, Yukarı kilo kontrolü veya Formunuzu korumak için kullanabileceğiniz shakeleri damak tadınıza ve mevsime göre farklı besinler ile birleştirerek kullanabilirsiniz. 

En basit kullanım şekli yarım yağlı süt ile karıştırılarak tüketilmesidir. Damak tadınıza göre shake içerisine meyve, buz veya hoşunuza gidebilecek farklı besin öğelerini de bir araya getirebilirsiniz. Shake hazırlamanın bu tarafı tamamen sizin yaratıcılığınıza ve damak tadınıza kalmış.

Shake kullanarak aşağı kilo kontrolü yapmak istiyorsanız; Günde iki öğün yerine bu lezzetli shake ve üçüncü öğün için sağlıklı yemek tercih edilebilir. Herbalife Formül 1 düzenli yapılan egzersizler ve diğer gıdalar ile birlikte tüketilmesi amaçlanıyor. Yeterli miktarda sıvı alımının sürdürülmesi önemlidir.

Bu ürünü kullanmaya başlamadan önce veya herhangi bir kilo kontrol programına başlamadan önce bir hekime danışmanızı tavsiye ederiz. Kronik böbrek sorunları olan ve insüline bağımlı şeker hastaları için bu durum ciddi ve önemlidir.

Herbalife Formül 1 Shake:
Dengeli ve çeşitli gıdalardan oluşan bir beslenme düzeni ile sağlıklı yaşam tarzının bir parçası olarak kullanılmalıdır.

Kısaca bahsettiklerimizi toparlamamız gerekiyor ise dikkat edilmesi gereken başlıklar aşağıda.

  • Her 250 ml yarım yağlı süt için iki çorba kaşığı shake
  • Aşağı kilo kontrolü için, günde iki öğün shake 1 öğün normal yemek
  • Bol su tüketimi
  • Egzersiz veya spor aktivitesi
  • Kulanmadan önce doktora danışmak
  • Shake karışımını hazırlarken eğerki içine süt ile birlikte muz gibi bir meyve koyuyorsanız, elinizde ezmeye veya el ile çalışan mikserler ile hazırlamaya çalışmayın, pratik el blender tercih edin
  • Shake kullanımından önce kutuyu her zaman kısaca çalkalayın ( Topaklanmayı önler )
  • Hoşunuza giden lezzetleri bir araya getirmekten çekinmeyin.
Farklı shake tarifleri, pratik bilgiler ve bilinmesi zorunlu olan konuları buradan paylaşmaya devam etmek istiyoruz. Eğer sizin de eklemek istediğiniz konular var ise lütfen bize yazmaktan çekinmeyin.