Telefon

Herbalife Shake Sipariş
Telefon: +90 555 9 612 712

31 Ekim 2015 Cumartesi

Neden farklı Herbalife Shake tariflerine ihtiyaç var.

Herbalife shake tarifleri hayatınıza renk ve lezzet katmak için hazırlanıyor. Her gün aynı pizzayı yerseniz, eminim ilk başlarda keyif alırken aradan biraz zaman geçince farklı pizza çeşitleri yemek istersiniz. Her gün aynı şekilde hazırladığınız besleyici karışımlar ile beslenmek yerine herbalife iin hazırlanan shake tariflerinden faydalanabilirsiniz. Kendi tarifleriniz var ise bize gönderin burada sizin adınızla shake tariflerini paylaşalım.

Kilo kontrolü veya kilonuzu korumak için daha önce denediğiniz yöntemler işe yaramıyor, beklediğiniz sonucu vermiyor, zor ya da pahalı ise, Kilo kontrolü için Herbalife'a bir şans vermenin zamanı gelmiş. 

Herbalife shake hazırlamanın formülü tamamen sizin elinizde, istediğiniz kadar zorlaştırabilir veya pratik şekilde hazırlayabilirsiniz. Aceleniz var ise hızlıca tüketebilir veya misafirinize ve arkadaşlarınıza yeni lezzetler sunmak için egzotik lezzetler, yeni karışımlar hazırlayabilirsiniz.

İhtiyacınız olan temel ürün tabi ki Herbalife Shake. Türkiye'de 3 farklı aroma ile satılıyor
  • Çikolatalı Herbalife Shake
  • Vanilyalı Herbalife Shake
  • Fındıklı Herbalife Shake
Hazırlamak sizin elinizde, kilonuzu kontrol etmek sizin elinizde, Herbalife her yerde, Satın almak için 0555 9 612 712 Numaraıl telefonu arayabilir, whatsapp ile iletişime geçebilir veya www.gidatakviyesi.net adresini ziyaret edebilirsiniz

Gıda takviyeleri kilo verdirmez ve herhangi bir hastalığı önlemez, ilaç değildir, tedavi etmez.
Herbalife Formül 1 Shake Vanilyalı
Herbalife Formül 1 Shake
Herbalife ile kilo vermek için Herbalife ürünlerini kullanıp yan gelip yatarsanız kilo veremezsiniz. Herbalife ürünlerini kullanırlen, bol su için ve ekstra hareket edin.

13 Ekim 2015 Salı

Herbalife Türkiye Basketbol Ligi Beslenme Sponsoru oldu

Herbalife sadece geliştirdiği aktif yaşam ve sporcu ürünleri ile değil, sosyal sorumluluk projeleri ve sponsorluklar ile de kendisinden bahsettiriyor.

Herbalife ve Türkiye Basketbol Federasyonu imzaladıkları sponsorluk anlaşması ile, Türkiye Basketbol Süper Ligi Beslenme Sponsoru Herbalife oldu. Yapılacak olan karşılaşmalarda ve medya haberlerinde Herbalife ürününden bahsedilmesi sayesinde logo ve markanın daha çok bilinir olması sağlanarak.


Sponsorluk anlaşması ile, Herbalife markası ile ilgili ön yargının azalacağını ve yanlış bilinen gerçeklerin yerini doğrulara bırakacağını düşünüyoruz. Sporcular için geliştirdiği Herbalife24 ürünleri, Protein takviyesi olarak kullanılabilmektedir. Herbalife tarafından uzun ve profesyonel çalışmalar ile ortaya çıkan ürünleri, en iyi faydayı sağlamak için ihtiyacınızın bilincinde olarak, spor yaparken, spordan önce ve spor sonrası kullanmanız gerekir.

Herbalife Sporcu Ürünleri Listesi


  • Herbalife H24 Prolong
  • Herbalife H24 Rebuild Strength
  • Herbalife H24 Formül 1 Sport
  • Protein Bar
  • LiftOff Efervesan İçecek
  • H30 Pro İzotonik İçecek