Telefon

Herbalife Shake Sipariş
Telefon: +90 555 9 612 712

3 Temmuz 2016 Pazar

Yoğurtlu Portakallı - Herbalife Shake Tarifi

Yoğurtlu shake olur mu hiç demeden önce malzemeleri ayarlamaya başlayalım, şimdi size yoğurt ile Herbalife besleyici shake karışımı nasıl hazırlanır anlatıyorum. Aşağıdaki malzemeler 1 kişilik servis için hazırlandı.

Herbalife Yoğurtlu - Portakallı Shake Malzemeleri

Malzemeleri hazırladıysak, hepsi elimizin altında hazırsa gelelim tari
fimize.
Yoğurt


Herbalife Yoğurtlu - Portakallı Shake Tarifi

Su ve buzları blender ile biraz karıştırarak buzların parçalanmasını sağlayın. Buzlar yeterince parçalanınca (dikkat edin erimesin) diğer malzemeleri ekleyip karıştırmaya devam edin. Herbalife Yoğurtlu Shake istediğiniz kıvama gelene kadar karıştırın ve bardağa koyduktan sonra servis öncesinde, portakal kabukları ile süsleyin.


Portakalın kabuğu



Herbalife shake ürünlerini misafirleriniz ile birlikte tüketmek istiyorsanız, yukarıda belirtilen malzeme miktarını her bir misafiriniz için hesaplamanız gerektiğini unutmayın.


Herbalife yoğurtlu shake bize neler veriyor,
212 kkal  Enerji,
15g Protein,
27g Karbonhidrat,
5g Yağ


Eğer siz de yoğurtlu tatları seviyorsanız, bunu denemeniz gerekiyor, internet sitemizde yazan Herbalife shake tarifleri ile ilgili bilgiler, kişisel deneyim, araştırma ve internette bulunan hazır bilgilerin sentezlenmesi ile oluşturuldu.

Herbalife Shake hazırlarken sizin de hoşunuza giden tarifler var ise, bizimle paylaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Burada belirttiğiniz yorumların onaydan geçmesi ve yayınlanması söz konusu olmayabilir. Yine de yorumlarınızı belirttiğiniz için teşekkürler.